Search
Close this search box.
Følg med:

Bagom HostOnline

Vi er eksperter indenfor IT-systemer og IT-sikkerhed og servicerer alt som har med hardware og software at gøre – lige fra musen der ikke virker til servernedbrud eller fejl på internetopkoblingen. Vi garanterer for, at du altid er sikret et velfungerende og opdaterede IT-system.

Hvem er vi?

HostOnline.dk er en del af TS Computer ApS, som er blevet grundlagt i Århus i 2008. Virksomhedens målsætning og passion har altid været at tilbyde den fulde pakke indenfor IT og teknik til såvel mindre og større virksomheder i Danmark.

Vi leverer alt fra service og support, levering af hardware og software, hosting af web, mail, backup og meget mere. Sammen med dig finder vi frem til den helt rigtige IT-pakke til din virksomheds ønsker og krav.

Kort sagt er vi din eksterne IT-afdeling.

Hvad laver vi?

HostOnline tilbyder samtlige produkter og løsninger indenfor hosting – altid opdateret til de nyeste versioner. Hos os skriver vi service med stort og vi sammensætter gerne individuelle pakker på kryds og tværs, da hver virksomhed har forskellige behov. Vi vejleder dig til netop den pakkeløsning der passer til dine krav og ønsker.

Vi er her for dig!

Vi lever af at tilbyde Danmarks bedste kundeservice og fokuserer på det i alt, hvad vi laver – uanset om vi servicerer via online hosting eller besøger vores kunder fysisk. Derfor skal vores kunder også altid have mulighed for at kontakte os både telefonisk eller pr. mail.

For at understrege vigtigheden af god kundeservice har alle vores egne hosting produkter fri service og support med i prisen.

Bæredygtighed

Nutidens digitale verden udvikler sig hele tiden. Det betyder både at sikkerheden omkring data og databehandling skærpes og at miljøkravene bliver større fra dag til dag.

HostOnline er bevidst herom og holder sig uafbrudt opdateret omkring de nyeste krav. Vi udvider og fornyer vores center kontinuerligt. Vi skifter løbende hardware ud med hurtigere maskiner som har en lavere strømforbrug og dermed mindsker CO2 udledningen.

Vores servere benytter i dag et SAN storage til opbevaring af data. Dette dæmper strømforbruget betydeligt. Vores SAN er opbygget med SSD diske som leverer og lagrer data hurtigt og sikkert.

Alt vores udstyr har en høj fejltolerance som hele tiden udbygges og forbedres; dette gælder også vores ind- og udgående fiber linjer.

Search

Følg med: