Search
Close this search box.
Følg med:

Hosted Spamfilter

Hold din indbakke ren for spam og malware

Basis

Oprettelse/rettelse
Mailboks scanning

kr. 99,-
kr. 25,-

Komplet

Oprettelse/rettelse
Domæne scanning

kr. 99,-
kr. 250,-

Hvad er et Hosted Spamfilter?

Et Hosted Spamfilter frasorterer uønsket post som spam mails og phishing mails inden de når frem til din postkasse. Hosted Spamfilter fjerner cirka 95% af de spam mails, som du ellers ville modtage. Fordelen for dig er at du ikke selv skal frasortere disse uønskede mails og dermed får en mere optimeret hverdag.

Udover det lærer Hosted Spamfilter konstant af de modtagende spam mails og bliver bedre til at skelne mellem ønsket og uønsket post. Hosted Spamfilter sender rapporter om de mails der er frasorteret for at give en god oversigt over de mails som er fanget. Du kan nemt frigive de mails som er blevet fjernet ved fejl.

Hvorfor er filteret nødvendigt?

I en travl hverdag kan det nemt ske at du klikker på et skadeligt link i en spam mail. Hosted Spamfilter fjerner disse risici inden du kommer til at klikke på forkerte mails som kan skade dit system.

Hosted Spamfilter sparer dig for rigtig megen tid, da du ikke skal løbende tage stilling til om de mails du modtager er ønsket eller uønsket. Hosted Spamfilter frasorterer skadelige mails inden de når frem til din mail-server.

Samtlige mailservices som leveres af HostOnline.dk er inklusive spamfilter.

Search

Følg med: