Search
Close this search box.
Følg med:

Dedikeret Server

Slip for driften af din server ved at outsource den til os. Med en Dedikeret Server får du en løsning som er special tilpasset dine behov - enten via egen server eller én, som du kan leje hos os.

Egen administration

Du kan selv administrere din server mens den er sikret bag vores firewall og vores specialister sidder på sidelinjen.

Service af serveren

Vi opsætter serveren i vores hosting-center og sørger for strøm og internet døgnet rundt. Bestem selv hvilke services din server skal levere.

Til unikke behov

Vi tilbyder virtualisering af din server i vores system. Det giver bl.a. mulighed for løbende at skalere serveren efter dit unikke behov. 

Ved brug af egen server

Du køber din egen server, sætter den op og leverer den med de tildelte netværksoplysninger herefter til os. Vi opsætter den i vores hosting-center, sikrer den bag vores firewall, og sørger for at den har strømforsyning og internetforbindelse døgnet rundt.

Du har ansvar for serverens hardware og software og bestemmer frit, hvilket system serveren skal opsættes med og hvilke services den skal levere.

Lej en virtuel server hos os

Når du lejer serveren hos os ligger hardwaren i vores hosting-center og du administrerer den virtuelt. Vi opsætter serveren ud fra dit valg af operativsystem, og tildeler fast ip-adresse og remote-adgang. På den måde kan du tilgå serveren uanset hvor du befinder dig.

Vi sørger for al installation og at serveren er forsynet med strøm og internetforbindelse døgnet rundt, samt sikrer den bag vores firewall.

Du styrer herefter fuldt ud serverens software og vælger, hvilke services den skal levere. Skulle der opstå fejl på hardwaren skifter vi de defekte dele ud – selvfølgelig helt gratis for dig.

Dedikeret og virtuel

Dedikerede servere er altid placeret bag vores firewall. Vi vil derfor aftale individuelt med dig, hvilken trafik og hvilke porte der skal tillades ind til din dedikerede server.

Kontakt os for yderligere informationer om server-hosting.

Virtualisering af egen server

Er hardwaren af din server klar til at blive udskiftet mens selve serveren stadigvæk fungerer? Få din nuværende server flyttet virtuelt ind i vores system. Din server og dens opbygning bibeholdes men flyttes til en ny platform, hvor hardwaren er i top og altid opdateret.

Med denne løsning får du samtidig mulighed for at skalere din server gradvis efter dine behov – eksempelvis med mere RAM eller flere processorer.

Virtualisering afregnes pr. time efter TS Computers gældende timepriser. OBS: Desværre kan ikke alle operativsystemer virtualiseres. Kontakt os for nærmere oplysninger.

Serveren sikres bag vores firewall mens du administrerer din dedikerede server – med vores specialister på sidelinjen.

Priser på dedikerede servere

Vi leverer både hosted og on-premise. Kontakt os for at høre mere og få dit individuelle tilbud i dag.

Search

Følg med: